Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στην τηλεόραση ΑΤΛΑΣ TV

Share

Συνέντευξη στη τηλεόραση ΑΤΛΑΣ TV της Κεντρικής Μακεδονίας και στην εκπομπή “ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ” έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο αγαπητός σε όλο τον δήμο επιστήμονας και ιατρός, γέννημα θρέμμα του μεγάλου δήμου μας, που γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, μίλησε με προτάσεις για αυτά προτείνοντας και τις λύσεις που θα επιδιώξει να δώσει με την παράταξη της οποίας ηγείται “Νέα Πνοή” όταν αυτή θα αναλάβει τα ηνία του δήμου.

«Δεν μπορείς να μένεις στον καναπέ να βλέπεις να κρίνεις και να επικρίνεις και να μη σηκώσεις τα μανίκια και να βλέπεις εκ των έσω τα προβλήματα του δήμου σου. Έφτασα σε μία ηλικία των 48χρονων, μεγάλωσα σε αυτό το δήμο έχω σχέδια στο μυαλό μου έχω ιδέες, όχι μόνο εγώ όπως και πολλοί από τους συνεργάτες μου και ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να ταράξουμε τα νερά που λιμνάζουν αλλάζοντας τα πράγματα» ανέφερε χαρακτρηριστικά ο κ. Μανδαλιανός.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού που εαποτελείτε από τρία μέρη μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.