Κλεάνθης Μανδαλιανός: Θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές της δεύτερης Κυριακής

Share

Για την πρωτιά του στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών μίλησε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή», που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, με την δήλωση του ευχαριστεί από την καρδιά του τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του και ζητάει από όλους τους δημότες να είναι κομμάτι της μεγάλης αλλαγής στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

«Το κριτήριο του κόσμου αποδείχθηκε πως είναι αλάνθαστο! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα τους ανταμείψουμε με αυτό που ζητούν από εμάς: με «Νέα Πνοή» στον δήμο Ελευθερίου Κορδελίου Ευόσμου. Ξεκινήσαμε με ήθος και όραμα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε τη δεύτερη Κυριακή, όλοι οι δημότες μας να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής στον τόπο μας! Θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές της δεύτερης Κυριακής, γιατί οι δημότες δεν πέφτουν σε παγίδες και δεν είναι θύματα της λασπολογίας» δήλωσε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για την νίκη του και τα αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

Δείτε παρακάτω τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο μας Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου σύμφωνα με τα οποία γίνεται και ο οριστικός καταμερισμός των εδρών του νέου δημοτικού συμβουλίου που θα αναλάβει καθήκοντα από 1 Σεπτεμβρίου 2019.