Βαδινάς Φώτιος

Share

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη των Σερρών, μέχρι και την ηλικία των 17 ετών. Από μικρό παιδί ασχολούμαι με τον αθλητισμό ως κολυμβητής και ως παίκτης του Water Polo στις ομάδες του Πανσερραϊκού και μετέπειτα της ΧΑΝΘ.

Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις ως Αμφίβιος Καταδρομέας και εκπαιδεύτηκα σε σχολείο Βατραχανθρώπων.

Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιούμαι στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς εργάζομαι από το 1995 στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης των Ελληνικών Πετρελαίων.

Ενδιαφέρομαι για τα κοινά και έχω συνδικαλιστική δράση. Είμαι εκλεγμένο μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων Ελληνικών Πετρελαίων.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μιλάω καλά αγγλικά και άριστα ιταλικά, ενώ έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους.

Ζω μόνιμα στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου με την οικογένειά μου, εδώ και 14 χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Τερτσινίδου διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχουμε δυο γιους, τον Γιάννη 8 και τον Φίλιππο 6 ετών.

Θέλω έναν πράσινο, ψηφιακό, σύγχρονο Δήμο, εξοπλισμένο με τις απαραίτητες υποδομές που θα αναβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών, με κοινωνικό πρόσωπο απέναντι στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Έναν Δήμο φιλικό προς τον δημότη και τον επιχειρηματία, που θα στέκεται δίπλα στη νέα γενιά, που θα δίνει πρωταρχική σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Θέλω ένα δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ που να λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας!