Γαβαλά Μαρία

Share

Η Μαρία Γαβαλά γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη, είναι κάτοικος  Ευόσμου, σύζυγος του Γιώργου Χρηστινίδη και μητέρα δύο παιδιών, της Τάνιας και του Δημήτρη.

Απόφοιτος του 1ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ευόσμου. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση και κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή. Πτυχιούχος της Σχολής Φυσικοθεραπείας από το EGES GOLLEGE. Τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με θέμα την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης.

Επαγγελματικά έχει  εργαστεί σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού, υπήρξε ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου, προπονήτρια σε ομάδες πετοσφαίρισης και ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής. Ως προπονήτρια έχει εργαστεί στις ομάδες του Αίαντα Ευόσμου, ΓΑΣ Μεσσαράς και ΟΠΕΡεθύμνου με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο στις αναπτυξιακές ηλικίες (πέντε φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος με ομάδες παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων) και τις εθνικές κατηγορίες (δυο φορές άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών).

Εδώ και τρία χρόνια δουλεύει στο τμήμα βόλεϊ της ΔΕΚΑ Ευόσμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Ως εκπαιδευτικός είναι μόνιμα τοποθετημένη στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου, αποσπασμένη για την σχολική χρονιά 2018-19 στην Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με στόχο την προώθηση του αθλήματος και την προπόνηση αθλητριών που ανήκουν στην ηλικία των παγκορασίδων.

Βρίσκεται στο πλευρό του Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί  τον εκτιμάει και τον σέβεται ως άνθρωπο και επιστήμονα, γιατί εκτιμάει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Ευόσμου και γιατί αγαπάει τον Εύοσμο!