Γκουνάκη-Ηλιάδου Ελένη

Share

Η Γκουνάκη Ηλιάδου Ελένη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985 και μεγάλωσε στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπου και κατοικεί με το σύζυγό της Αλέξανδρο Ηλιάδη και τα τρία παιδιά τους. Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και τις Σέρρες. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Οι γονείς της είναι ο Λεωνίδας Γκουνάκης και η Παναγιώτα Κυριακούδη. Σπούδασε Γραφιστική και Αγιογραφία. Πρακτική εξάσκηση στο ληξιαρχείο και στην μηχανογράφηση του δημοτολογίου στον Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διοικητικό Προσωπικό στο τμήμα μηχανογράφησης Ποινικών Μητρώων στα Διοικητικά Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.  Έπειτα, εργάστηκε σε αλυσίδα τροφίμων με την επωνυμία Goody’s ΑΕ επί σειρά  ετών στον Δήμο Ευόσμου. Στη συνέχεια, διετέλεσε μέλος Βοηθητικού Προσωπικού στον 6ο παιδικό σταθμό (ΣΤ) Ευόσμου. Τέλος, υπήρξε μέλος του Διοικητικού – Βοηθητικού Προσωπικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού.

Παράλληλα με την επαγγελματική της σταδιοδρομία, ήταν Εκπρόσωπος Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ). Επίσης, εκλέχτηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  Δημοτικού σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, όπου και συνεχίζει ως ενεργό μέλος τα τελευταία έξι χρόνια.

Από τον ρόλο της κόρης, της αδερφής, της συζύγου, της μαμάς αλλά και ως εργαζόμενη και ενεργή πολίτης της τοπικής κοινωνίας, έχω γνωρίσει εκ των έσω τα καθημερινά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Έχοντας εστιάσει στο πως αυτά θα επιλυθούν με στόχο μια καλύτερη και αρμονικότερη πραγματικότητα, με χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Δημοτική Σύμβουλο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου στο πλευρό του Κλεάνθη Μανδαλιανού, υποψήφιου Δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου.