Δεμερτζής Χρήστος

Share

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου | Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιανουαρίου του 1993, μεγάλωσα και κατοικώ στον Εύοσμο. Αποφοίτησα από το Γενικό Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου οπότε και πέρασα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη από το οποίο πήρα το πτυχίο μου. Παράλληλα με τις σπουδές μου ολοκλήρωσα δυο προγράμματα εξειδίκευσης του πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου κάνοντας μεταπτυχιακό στον τομέα της Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής. Επίσης έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα το Digital Marketing και πλήθος συνεδρίων οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος.

Έχω εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρηματικής πελατείας (Business Banking)[πρακτική άσκηση], στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ & Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ.) και σε αρκετά καταστήματα εστίασης ως υπάλληλος υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Από νεαρή ηλικία εμφανίστηκε η αγάπη μου για το Πυροσβεστικό Σώμα, στο οποίο από το 2011 μέχρι και σήμερα με τιμή υπηρετώ ως εθελοντής πυροσβέστης στον 2ο πυροσβεστικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ευόσμου ( πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο τοπικό από την αντιπολίτευση) με την Ανεξάρτητη Δημοτική πρωτοβουλία και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του Μαΐου είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη « Νέα Πνοή: Με Όραμα και Ήθος για τον δήμο μας» και υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.