Ζερβός Νίκος

Share

Γεννήθηκα πριν 44 χρόνια, μεγάλωσα και ζω στον Εύοσμο και είμαι γιος του Αλέξανδρου και της Ολυμπίας Ζερβού. Εκπλήρωσα τις μαθητικές μου υποχρεώσεις στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Ευόσμου και το 1994 πέρασα στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησα το 1998 και εν συνεχεία ολοκλήρωσα τις Στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός. Από το 2001 έως και σήμερα εργάζομαι στον Τραπεζικό τομέα έχοντας δουλέψει διαδοχικά στην Millennium Bank, Εμπορική Τράπεζα και Alpha Bank.

Από το 2004 είμαι παντρεμένος με την Περσεφόνη Χούχα και έχω αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ευαγγελία Ζερβού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό για την προτίμηση στο πρόσωπο μου, να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Πιστεύω ότι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω αξίζει πολύ καλύτερης ποιότητας ζωής από αυτήν που μέχρι τώρα έχει. Είναι δε ο βασικός λόγος που με έκανε να συστρατευτώ στο πλευρό του Κλεάνθη Μανδαλιανού, στην κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.