Κοϊμτζίδου Γεωργία

Share

Γεννήθηκα στην Πτολεμαϊδα τον Ιούλιο του 1973. Κόρη του Κυριάκου Κοϊμτζίδη και της Σόνιας Μωϋσιάδου. Αδελφή του Μιχαήλ Κοϊμτζίδη.

Από 20 ημερών μετακόμισα στην Παναγία Φανερωμένη Θεσσαλονίκης όπου μεγάλωσα και τελείωσα  της σπουδές μου στο Ε.Π.Λ. Θεσ/νίκης με πτυχίο ειδικότητας στον κλάδο Διοικητικών υπηρεσιών-Γραμματέων.

Είμαι παντρεμένη από το 1998 με τον Ιωάννη Παπαγιαννίτση και έχουμε  2 παιδιά, τον Θεόδωρο και την Σοφία γεννημένα το 2000 και το 2005 αντίστοιχα.

Από το 2006 και μετά είμαι κάτοικος Ελευθερίου Κορδελιού όπου απασχολήθηκα στον τομέα της διαφήμισης και του έντυπου υλικού.

Από μικρή ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ. Ήμουν αθλήτρια του Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων.

Τα τελευταία χρόνια προσφέρω εθελοντικά «τις όσες γνώσεις και βοήθεια» στα τμήματα εφήβων, μίνι κοριτσιών, παγκορασίδων και κορασίδων στον Α.Σ.Πρωτέα Ελ. Κορδελιού.

Από το 2010 εκλέγομαι σε διάφορες θέσεις συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στα 3ο ,10ο ,12ο   Νηπιαγωγεία Ελ. Κορδελιού, στο 2ο Δημοτικό Σχολ. Ελ. Κορδελιού, στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελ. Κορδελιού και φέτος στο 2ο Γυμνάσιο Ελ. Κορδελιού.

Ύστερα από προτροπή φίλων και οικογένειας πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή»  στο πλευρό του Υποψήφιου Δήμαρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.