Μουρουζίδης Ιωάννης

Share

Γεννήθηκα στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης στις 14/05/1955, από γονείς που κατάγονταν από τον Πόντο. Στον Εύοσμο, μετεγκαταστάθηκα και κατοικώ από το 1972. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Καλούση και έχω δύο υιούς, τον Ελευθέριο Μουρουζίδη, ο οποίος είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και τον Χρήστο Μουρουζίδη, τελειόφοιτο Βοηθό Φυσικοθεραπευτή ΙΕΚ.

Είμαι συνταξιούχος, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την χοροδιδασκαλία ποντιακών χορών. Έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ», καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου – Κορδελιού.

Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ. Παναγιώτη Πετρίδη. Για δύο χρόνια ήμουν Αντιπρόεδρος στην Ποντιακή Νεολαία Ελλάδος, καθώς επίσης και Διοικητικό Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων για πολλά χρόνια.

Επέλεξα με χαρά τον κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό ως υποψήφιο Δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, για να εργαστούμε μαζί για τον τόπο μας, με ήθος και όραμα. Να γίνει ο Δήμος μας, καλύτερος απ’ότι είναι, να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, και γρήγορη επίλυσή τους.