Μυλωνάς Αναστάσιος

Share

Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1973.

Ο πατέρας μου Γεώργιος, είχε καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας, ενώ η μητέρα μου Σοφία, γεννήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας από Καππαδόκες γονείς.

Μετά την εκπλήρωση των μαθητικών υποχρεώσεων μου σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Δήμο μας, πέρασα στη Σχολή Ηλεκτρονικών Τεχνολόγων Μηχανικών όπου απέκτησα και το πτυχίο της Σχολής, ενώ είμαι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π.

Στα προεφηβικά – εφηβικά μου χρόνια, ήμουν αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας «Μακεδών Εύοσμου», ενώ παράλληλα ήμουν βασικός παίκτης της Σκακιστικής Ομάδας Πρωταθλήματος του «Ομίλου Σκακιστών Ηλιούπολης».

Μεγάλη αδυναμία μου είναι το ραδιόφωνο και η μουσική. Το 1990 συμμετείχα στη νεολαία ραδιοφώνου του «Α 103», ενώ την επόμενη χρονιά ξεκίνησα ως Μουσικός Παραγωγός στον «STAR FM 97.1», όπου και παρέμεινα για 6 συναπτά έτη. Ακολούθησαν ο «ΗΙΤ FM 101.6» και ο «ΑΝΤ1 97.5» στον οποίο παρέμεινα 4 συνολικά έτη με μια διακοπή 20 μηνών για την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων.

Το 2002, διορίστηκα μέσω Α.Σ.Ε.Π. ως Τεχνικός, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα και υπηρετώ στην Περιφερειακή Δ/νση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με έδρα το Ωραιόκαστρο. Από το 2013 είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου του Κλάδου Διοικητικών Υπαλλήλων της Περιφερειακής Δ/νσης Θεσσαλονίκης και τα 2 τελευταία έτη, υπηρετώ το Σύλλογο από τη θέση του Προέδρου.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό, Χατζηαγοράκη Ευαγγελία και είμαι πατέρας του Γιώργου και της Νικολέτας – Αναστασίας.

Είμαι ικανοποιημένος, όταν κυκλοφορώντας στο Δήμο μας, ανταμώνω φίλους και γνωστούς και κουβεντιάζουμε για το πως ήταν ο Δήμος μας, πως είναι σήμερα και τι μπορούμε να κάνουμε – όλοι μαζί – στο μέλλον, για να δώσουμε μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ, με σκοπό να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας και η ζωή των παιδιών μας.