Παπαδόπουλος Ανέστης

Share

Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στον Εύοσμο. Είμαι παντρεμένος με την Δέσποινα Παπαδοπούλου και έχουμε τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Τον Χρήστο, πτυχιούχο του τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ και φοιτητή του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ, τον Κυριάκο, φοιτητή του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, την Ευαγγελία, πτυχιούχο του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και την Μαρία, μαθήτρια της τρίτης γυμνασίου.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Ευόσμου. Δεν κατάφερα να συνεχίσω με σπουδές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μα δεν σταμάτησα εκεί με την μόρφωσή μου. Έτσι, παρακολούθησα μαθήματα σε Ιδιωτική Σχολή και είμαι κάτοχος διπλώματος Λογιστού-Μηχανογράφου. Ύστερα, φοίτησα στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Νεαπόλεως, απ’όπου έλαβα την πιστοποίηση του Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών. Επίσης, έχω παρακολουθήσει μαθήματα της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, και σεμινάρια για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος και για την ασφάλεια και την υγιεινή κατά την εργασία. Είμαι κάτοχος πιστοποίησης υπολογιστών βασικού επιπέδου και μιλάω αγγλικά.

Υπηρέτησα στο Πυροβολικό του Ελληνικού Στρατού, σε θητεία συνολικά 23 μηνών.

Έως το 2006, εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας με οικογενειακό κατάστημα εστίασης. Ακόμη, διατηρούσα ατομική επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων, χαρτιών και παντός τύπου ανακυκλώσιμου υλικού. Τα τελευταία χρόνια είμαι Δημοτικός Υπάλληλος, οδηγός στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας.

Όσον αφορά τη δημιουργική έκφραση, είμαι μέλος σε θεατρική ομάδα του δήμου και έχω πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις.