Δεβετζή-Πεσματζόγλου Φωτεινή

Share

Τα πιο όμορφα ταξίδια ξεκινάνε από το μυαλό με ναύλα πληρωμένα από την ψυχή…. Ψυχή γιατί αγαπάμε αυτόν τον τόπο, μυαλό και σύνεση γιατί πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε.

Είμαι η Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου του Δανήλου και της Αρχοντίας. Κατάγομαι από προσφυγική οικογένεια της Σμύρνης, γέννημα θρέμμα μίας πολύτεκνης οικογένειας από τον Εύοσμο με τέσσερα παιδιά. Αδέλφια μου ο Χρήστος, η Καίτη και ο Στέλιος, μεγαλωμένοι όλοι με τα ήθη και έθιμα του ιστορικού μας τόπου. Παντρεμένη με τον Φώτιο Δεβετζή από τα Άθυρα Πέλλας, έχουμε 3 παιδιά τον Χαράλαμπο, τον Μάριο και την Κατερίνα μαθητές Λυκείου.

Ιδιοκτήτρια του τουριστικού γραφείου “Thessaloniki Τours” που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης. Ενός ιστορικού γραφείου που το παρέλαβα από τους γονείς μου κι ευελπιστώ να το παραδώσω στα παιδιά μου.

Εργάζομαι από 18 ετών στον πανέμορφο χώρο του τουρισμού και ξέρω πολύ καλά από μικρή τι σημαίνει εργατικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια, καθήκον και αποφασιστικότητα.

Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, του καταξιωμένου και επιτυχημένου επιστήμονα  – γιατρού, αλλά πάνω απ όλα ανθρώπου, για να συμβάλλω όπως και όσο μπορώ, για να γίνει ο τόπος μας όπως όλοι ονειρευόμαστε. Πάνω από χρώματα και κόμματα, ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί του, μαζί με όλους τους συνυποψήφιους, μαζί με όλους όσους αγωνίζονται και παλεύουν για να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας σε όλους τους τομείς. Για τη νέα γενιά που αναπτύσσεται, ονειρεύεται  και δημιουργεί, για αυτούς που αγωνίζονται για το μέλλον των παιδιών τους, για  αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν για την ευημερία του τόπου μας.

Από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, από τον Πολίτη για τον Πολίτη.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια επέλεξα να είμαι παρούσα, και ζητώ την στήριξη σας. Καταθέτω την επαγγελματική και πολιτική μου εμπειρία πάνω στην σύγχρονη λειτουργία ενός Δήμου με στόχο να μετατρέψουμε, όλοι μαζί με μια “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”, το όνειρο σε πραγματικότητα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980450488
Facebook: Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή
E-mail: info@thessalonikitours.gr  & thessalonikitours1@gmail.com