Πουρσανίδου Μαρία

Share

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο, έχοντας προσφυγικές ρίζες καταγωγής. Μικρασιάτικες από τη μητέρα μου και Ποντιακές από τον πατέρα μου.

Είμαι έγγαμη και μητέρα δύο κοριτσιών. Αποφοίτησα από το 15ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Κατόπιν φοίτησα στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Πολιτιστικό στο τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με υποτροφία και έλαβα επιτυχώς τη κρατική πιστοποίηση του πτυχίου μου.

Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Η αγάπη μου για μάθηση και συνεχή εξέλιξη, με οδήγησε στη παρακολούθηση διάφορων σεμιναρίων από ιδιωτικούς αλλά και δημόσιους φορείς. Από το 2001 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Με εμπειρία σε διάφορα αθλητικά, ενημερωτικά και πολιτιστικά μέσα ενημέρωσης της πόλης καθώς και ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε ερασιτεχνικό τμήμα μεγάλου συλλόγου της πόλης.

Η εργασιακή μου εμπειρία στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» με έχει ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικά θέματα όπως η εθελοντική αιμοδοσία, δράση που πρέπει να γίνει αναπόσπαστη ενέργεια αλληλεγγύης στο πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής του δήμου.

Εκλέχτηκα ως σύμβουλος στη Δημοτική κοινότητα Ευόσμου το 2014 με τον συνδυασμό Δυναμική Ενωτική Παρέμβαση με επικεφαλής τον Στάθη Λαφαζανίδη και συνεχίζω να ονειρεύομαι ένα καλύτερο, αλληλέγγυο και με κοινωνικό χαρακτήρα δήμο στο πλευρό του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Με Ήθος και Όραμα, για τις επόμενες γενιές.