Στολίδης Ευάγγελος

Share

Γεννήθηκα στο κέντρο του παλιού Ευόσμου και μεγάλωσα στις ταπεινές αλλά ιδανικές για ένα παιδί της εποχής μου, αλάνες και γειτονιές του..

Είμαι γιος του Ιωάννη Στολίδη, με 20 χρόνια προσφοράς στον Δήμο Ευόσμου, οκτώ από τα οποία ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, και της Στυλιανής Μελισσινού το γένος Σαπουντζη.

Μαθήτευσα στο 2ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Ευόσμου.

Έπαιξα ποδόσφαιρο στην εφηβική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και έκανα κολύμβηση στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο γιος μου Ιωάννης Ίθαν Στολίδης, σπουδάζει Αστροφυσική και Επιχειρηματική Ψυχολογία στο Λος Άντζελες, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ειδικός, στην επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είμαι απόφοιτος των Δραματικών Σχολών Κώστα Καζάκου και Βασίλη Διαμαντοπουλου στην Αθήνα και Βeverly Hills Playhouse στο Λος Άντζελες.
Είμαι διπλωματούχος Κλινικής Υπνοθεραπείας, με πιστοποίηση από το υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, του ΗΜΙ College of Hypnotherapy, Λος Άντζελες.

Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης κι Αυτοβελτίωσης, όπως και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, NLP Nευρογλωσσικός προγραμματισμός, Έλεγχος του Νου με την Μέθοδο Σίλβα.

Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών. Αρχικά ως Πεζοναύτης στο Μεγάλο Πεύκο, ως Λοχίας Αλεξιπτωτιστής στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και ως Επιλοχίας στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο.

Μετά τον στρατό παρότι είχα την δυνατότητα απασχόλησης σε οικείο περιβάλλον, επέλεξα το ρίσκο μιας αβέβαιης αλλά συναρπαστικής προοπτικής. Μιας επαγγελματικής ιδιότητας σχεδόν άγνωστης στην Ελλάδα, εκείνη την εποχή. Εργάστηκα στην βιομηχανία της μόδας, σε διεθνές επίπεδο,
συμμετεχοντας σε διαφημιστικές καμπάνιες, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά σποτ, επιδείξεις, όπως, Versace, Moschino, Valentino, Gaultier, κ.α Περιοδικά όπως, Ιταλική Vogue, German Vogue, Men’s Fitness, κ.α. Διαφημιστικές καμπάνιες, Diesel, Levi’s, Superga, κ.α.

Ήταν μια περίοδος επαγγελματικής επέκτασης και πνευματικής αναζήτησης καθώς η μοναχικότητα διαδέχονταν την λάμψη κι αντίστροφα, ταξιδεύοντας στον κόσμο με τα μάτια της ψυχής ανοιχτά.

Έλαβα μέρος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε:
– Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές όπως, “Δυο Ξένοι” (Megα) “Σ αγαπώ Μ”αγαπάς” (Mega) “Το χρώμα του φεγγαριού” (Ετ1) “Παλιρροια” (Antena) “Σκυλίσια ζωή” (Mega) “Στα φτερά του έρωτα”(ΕΤ1).

– Θεατρικά έργα, όπως, “Βασιλιάς Ληρ” (σκην. Κώστας Καζακος) στο Ηρώδειο, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” (σκην. Κ. Αρζογλου) Δη.Πε.Θε Χιου, κ.α

– Χοροθέατρο, σε σκην. Κ. Ρηγου, σε Διεθνή Φεστιβάλ, Μπιενάλε και Προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού για τον Απόδημο Ελληνισμό, έργα όπως, 5 Εποχές, Ορφεύς και Ευρυδίκη κ.α.

– Ξένες σειρές όπως, “Ατίθασα Νιάτα (CBS), Without a trace (CBS), The L Word (Showtime), Still Standing (CBS), κ.α

– Σπικάζ, για ηχητικά βιβλία, σειρές κινουμένων σχεδίων.

Έχω επίσης κατά διαστήματα εργαστεί στον χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Είμαι εισοδηματίας ενώ παράλληλα απασχολούμαι με την μετάφραση και τεστ ποιότητας υποτίτλων από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ευόσμου, Βετεράνων Αγροτικού Αστέρα & της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου.

Αγαπώ τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, όπως όλοι μας. Επιθυμώ να γίνει ένα περιβάλλον καλλίτερο για εμάς. Μια πιο ανθρωπινή πόλη, με δημοτική αρχή που σέβεται τους δημότες της και το αποδεικνύει με έργα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανος, με το ήθος, την τιμιότητα και τον σεβασμό που έχει αποδεδειγμένα δείξει στους συμπολίτες του,
είναι ο ιδανικός υποψήφιος δήμαρχος γι αυτόν τον στόχο. Επιθυμώ να συμβάλω, στηρίζοντας με αποφασιστικότητα τον ειλικρινή αγώνα του.

Με την δύναμη της ψήφου σας όλοι μαζί ας δώσουμε στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ!