Χατζησώμου Θεοδώρα

Share

Ονομάζομαι  ΧΑΤΖΗΣΩΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ. Πατέρας μου είναι ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΩΜΟΣ και μητέρα μου η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΝΕΤΑ. Γεννήθηκα και διαμένω στο Δήμο Ευόσμου, του νομού Θεσσαλονίκης. Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Παράλληλα με τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο εργαζόμουν σε διάφορους φορείς. Έχω εργασθεί ως καθηγήτρια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών, στο Δημόσιο ΙΕΚ Ευόσμου και ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Χαλκιδικής. Εργάστηκα επίσης ως καθηγήτρια στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) στο στρατόπεδο ΣΕΔΕΣ, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχω εργασθεί στον εκδοτικό οίκο Οxford University Press κάνοντας προώθηση των βιβλίων τους στα φροντιστήρια και για γραμματειακή υποστήριξη. Για πέντε χρόνια (2001-2007) ήμουν υπεύθυνη Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Στη συνέχεια, ασχολήθηκα και με τον Τουριστικό κλάδο . Δούλεψα μάλιστα ως Υπεύθυνη Υποδοχής (Ρεσεψιόν) στο Ηotel Despotiko, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Πιστεύω ότι τα αγαθά « κόποις κτώνται», γι’αυτό προσπαθούσα και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Δεν δίστασα άλλωστε  να ασχοληθώ και με άλλους τομείς πέρα από τη διδασκαλία.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμμετέχω στη  «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στηρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου, τον κύριο ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟ.  Πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο που χρόνια τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του με διάφορους τρόπους στους δημότες Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου. Εργατικός, μετρημένος, οικογενειάρχης , με ήθος και όραμα για τον τόπο μας.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ελ.Κορδελιού- Ευόσμου
ΧΑΤΖΗΣΩΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ